65 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat A, Wormerveer
Geheel gerenoveerd en volledig gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerde zelfstandig drie kamer appartement in een centrale maar rustige woonomgeving van Wormerveer. Op een minuut loopafstand van verschillende winkels, supermarkt en openbaar vervoer. Het NS treinstation is op slechts enkele minuten afstand. Gratis parkeren voor de deur. Amsterdam slechts op 10 minuten afstand met de auto of openbaar vervoer.

65 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat Boven, Wormerveer
Huurwoning in het hart van Wormerveer is vanaf september 2016 weer beschikbaar. Een geheel gerenoveerd en volledig gestoffeerd zelfstandig twee kamer appartement met een slaapkamer in een centrale maar rustige woonomgeving van Wormerveer.

32 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat Studio, Wormerveer
Geheel nieuw, volledig gemeubileerd zelfstandige studio-appartement in een centrale maar rustige woonomgeving in Wormerveer. De woning bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van verschillende winkels, supermarkten en het openbaar vervoer en je hebt de mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Daarnaast beschikt de buurt over diverse horecagelegenheden. […]