65 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat A, Wormerveer
Geheel gerenoveerd en volledig gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerde zelfstandig drie kamer appartement in een centrale maar rustige woonomgeving van Wormerveer. Op een minuut loopafstand van verschillende winkels, supermarkt en openbaar vervoer. Het NS treinstation is op slechts enkele minuten afstand. Gratis parkeren voor de deur. Amsterdam slechts op 10 minuten afstand met de auto of openbaar vervoer.

65 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat Boven, Wormerveer
Huurwoning in het hart van Wormerveer is vanaf september 2016 weer beschikbaar. Een geheel gerenoveerd en volledig gestoffeerd zelfstandig twee kamer appartement met een slaapkamer in een centrale maar rustige woonomgeving van Wormerveer.

32 m2

1 slaapkamer

1 badkamer

Kerkstraat Studio, Wormerveer
Nieuwe gemeubileerde studio appartement in Wormerveer, Zaanstad   Geheel nieuw, volledig gemeubileerd zelfstandige studio appartement in een centrale maar rustige woonomgeving in Wormerveer. Alle meubels, stoffering, apparatuur etc. zijn nieuw. Lichte, brede gezamenlijke entree geeft toegang tot de woning gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst tref je een lichte […]