Woning verhuren in Haarlem

U WILT UW WONING VERHUREN IN HAARLEM

Om uw woning in Haarlem snel te kunnen verhuren heeft u een goede partner nodig. Het verhuren van de woningen gaat niet altijd makkelijk en dat komt met name door de verzadigde verhuurmarkt in Haarlem en omgeving.

In Haarlem worden dagelijks nieuwe huurwoningen aangeboden en toegevoegd aan een reeks van nog te verhuren woningen. Om deze reden is het aan te raden om een professionele verhuurmakelaar in arm te nemen die er voor kan zorgen dat uw huurwoning snel en aan een betrouwbare kandidaat huurder verhuurd wordt.

Alleen een goede verhuurmakelaar kan er voor zorgen dat uw woning veel beter, opvallender en professioneler op de Haarlemse huurmarkt neergezet wordt dan de rest van de huurwoningen. Met het resultaat zonder verlies en leegstand uw woning te verhuren aan een betrouwbare huurder.

GARANTIE VAN EEN SNELLE VERHUUR

Haarlem ligt heel gunstig ten opzichte van nabijgelegen Schiphol, Zandvoort en Amsterdam. Andere kenmerken van Haarlem zoals het gezellige stadscentrum en diversiteit aan winkels dragen bij dat veel mensen graag in Haarlem willen wonen.

Orange Wonen heeft jaren ervaring in het verhuren van huizen en appartementen in Haarlem en omstreken. Moderne technieken en onze creativiteit helpen ons om uw woning zodanig aan de Haarlemse huurders te presenteren dat wij met zekerheid kunnen zeggen: woningen tussen €1000,- en €1200,- worden binnen een à twee weken verhuurd.

Wij werken met multinationals, bedrijven in de regio en wij hebben een groot bestand aan expats op onze wachtlijst staan. Daarom kunnen wij u garanderen dat wij uw woning in Haarlem snel aan een betrouwbaar persoon kunnen verhuren.

VERHUURDER, BETAAL NIET LANGER TEVEEL

VOOR VERHUUR VAN UW WONING IN HAARLEM

Betaal niet langer teveel voor het verhuren van uw woning. Wij regelen het goedkoop voor u en we ontzorgen u volledig!

Met Orange Wonen bespaart u heel veel geld.

Naast onze transparante voorwaarden en scherpe prijs bieden wij u veel meer voor uw geld. Als u uw woning via ons drie keer verhuurt dan verhuren wij uw woning voor de vierde keer helemaal GRATIS!

Bij een gemiddelde woning van €1600 levert een samenwerking met Orange Wonen u een besparing op van €2688 in vier jaar tijd!

Bekijk ook onze acties.

DIENSTEN OMTRENT UW WONING VERHUREN IN HAARLEM

Een woning verhuren in Haarlem, brengt diverse werkzaamheden met zich mee en er komen een heleboel dingen bij te kijken. Het voordeel van een samenwerking met Orange Wonen is dat wij alle diensten zoals: verhuur, administratief beheer en technisch beheer onder een dak hebben. Onze taak is om u te helpen het beste rendement uit uw huurwoning te halen en zorgen dat dit ook zo blijft. Zo bent u verzekerd van een snel resultaat en een vruchtbare samenwerking. Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Opname van de woning in Haarlem, inclusief fotoreportage en/of film opname;
  • Directe plaatsing van de huurwoning op onze website en op ca. 10 andere websites, waaronder Pararius.nl en Facebook. Mailing met de gegevens van uw woning naar al onze partners en klanten die in de “wachtlijst staan” versturen;
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen van uw woning in Haarlem;
  • De door uw gekozen kandidaat huurder uitgebreid screenen/ antecedenten onderzoek uitvoeren;
  • Wij stellen een huurovereenkomst en Algemene Bepalingen op in het Nederlands en Engels;
  • Wij innen en storten eerste maand huur plus de borgsom door naar u;
  • Verzorgen van een in- en uitcheckinspectie, inclusief rapport opstellen en een foto reportage;
  • Het beantwoorden van al uw vragen en het geven van advies gedurende de verhuurperiode.
WAAROM UW WONING VERHUREN IN HAARLEM VIA ORANGE WONEN?

Orange Wonen is een familiebedrijf die door gedreven ondernemers gerund wordt. Dat vertalen wij in onze werkwijze. “Wees de verandering die jij graag wilt zien”: dat is de rode draad die wij volgen.

Wij waarderen vertrouwen en loyaliteit van onze klanten/verhuurders en daarom vinden wij het belangrijk om u dit te laten merken.

Volledige CAREFREE VERHUURPAKKET inclusief preventieve controle van uw woning “8 weken GRATIS check” samen tegen 6%. Bovendien zijn wij de enige verhuurmakelaar die u de laagsteprijs garantie.

Wij verhuren uw woning 4 keer en u betaalt maar 3 Als u uw woning door ons laat verhuren dan bij een gemiddelde woning van €1600 p/m bespaart u in vier jaar al gauw € 2688!

Of uw wilt uw woning zelf verhuren? Dat kan natuurlijk ook! Wij helpen u met de plaatsing en promotie.

De huurder betaalt bij ons GEEN kostenvoor een woning uit ons eigen aanbod en omdat het voor de huurder veel voordeliger is, verhuren wij uw woning ook sneller.

Sinds 2015 is er geen twijfel meer over dat makelaar geen bemiddelingskosten bij de huurder in rekening mag brengen. Wist u dat nog steeds 99% makelaars deze kosten onder vermomming van inschrijf, administratie kosten etc. ze bij huurders in rekening brengen? Deze kosten worden nooit op de websites vermeldt. Maar u kunt dit uiteraard bij uw huurder zelf informeren. Eerlijkheid duurt het langst – wij rekenen absoluut geen kosten aan huurders.

Wij hebben geen duur kantoorpand op een A1-locatie, wel een efficiënte werkplek op een centrale locatie in het land. Wij zijn altijd in beweging en onderweg of zijn woningen met onze klanten aan het bezichtigen of op bezoek bij de verhuurders. De tijden zijn veranderd en Orange Wonen gaat met de tijd mee. Alles wat wij nodig hebben om succesvol zaken te doen is een telefoon, een laptop en een auto om altijd bereikbaar te zijn.

Wij werken van 10 tot 20 uur van maandag t/m zaterdag, omdat de huurders waar wij voor u op zoek naar zijn overdag werken. Dat klinkt logisch, maar toch zijn wij de enige verhuurmakelaar die tijdens deze uren en op zaterdag werkt!

Wij hebben u nog veel meer te bieden zoals: GRATIS uitgebreide promotie van uw woning inclusief GRATIS virtuele bezichtiging van uw woning. En nog veel meer…

OOK UW WONING IN HAARLEM SNEL LATEN VERHUREN?

Wilt u ook uw huurwoning snel en aan de juiste persoon verhuren? Wat zou u zeggen als u veel minder hoeft te betalen voor het uitgebreidste diensten pakket? En bovendien nog beloond worden?

Dit kan makkelijk in twee stappen geregeld worden. Andere verhuurders profiteren allang van onze voordelen en zorgeloze woning verhuur en hebben veel gespaard aan de kosten die ze niet hoeven te betalen.

Om gebruik te maken van onze diensten en van al deze voordelen mailt of belt u ons of meldt u uw woning aan via onze website. Wij komen vrijblijvend bij uw langs en zorgen dat uw woning in een mum van tijd verhuurt wordt.

Contact

Neem direct contact met ons op!

verhuurmakelaar orange wonen

Contactformulier

Neem direct contact op!