Ons bedrijf

NAAR EER EN GEWETEN HANDELEN

Orange Wonen Verhuurmakelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Wormerveer die werkzaam is in de regio Randstad.

Wees de verandering die jij graag wilt zien”: dat is de rode draad die wij volgen. Wij waarderen vertrouwen en loyaliteit van onze klanten en daarom vinden wij het belangrijk om u dit te laten zien. Ons bedrijf is ontstaan uit de behoefte aan een betrouwbare, betaalbare, vakkundige en vooral eerlijke verhuurmakelaardij. Door onze zienswijze kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en elke klant -hoe groot of klein- is even belangrijk voor ons.

In de woningbemiddeling branche zijn al jaren dubieuze bedrijven actief. Wij hebben diverse verhalen gehoord en het bleef ons altijd verbazen dat men nog altijd aan twee partijen blijft verdienen. Orange Wonen rekent altijd bemiddelingskosten, maar dan alleen van één partij. In de loop van de jaren hebben wij veel geleerd over hoe het moet en hoe het zeker niet mag. Op 16/10/2015 heeft de Hoge Raad een uitspraak gedaan waarin vele verhuurmakelaars nog steeds kosten aan beide partijen zoals verhuurder als huurder in rekening proberen te brengen. Dit mag nu niet meer maar wordt nog steeds gedaan!

De filosofie van ons bedrijf is ontstaan uit ervaringen die wij zelf meegemaakt hebben.  Wij als ieder mens vinden het ook heel belangrijk om keuzes te kunnen maken. Daarom hebben we diverse producten voor verhuurder en huurder ontwikkeld zodat iedereen zelf de keuze kan maken uit de diensten die hij/zij nodig heeft. Naast keuzes te kunnen maken vinden wij duidelijkheid over onze werkwijze en een transparante prijsstelling heel belangrijk. Ten slotte is de na-service ook een belangrijk aspect van onze werkwijze. Op het moment wanneer de huurovereenkomst is ondertekent eindigt het verhuurtraject voor ons niet. We staan altijd voor u klaar, voor al uw vragen of behoeftes.

WIE ZIJN WIJ?

Alex Bakkenes

alex bakkenes orange wonen

“Sinds 1995 heb ik een succesvol bedrijf op het gebied van bouwen, verbouwen en renovaties in Wormerveer. In de loop der tijd heb ik een groot netwerk van betrouwbare ondernemers met diverse specialisaties opgebouwd.

Sinds 2005 kwam ik persoonlijk in aanraking met het verhuren van woningen. Vastgoedbeheer en verhuren van woningen was een logische stap in mijn carrière, het zit gewoon in mijn bloed. Sinds die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de verhuurbranche en vastgoedbeheer. Altijd persoonlijk contact met mijn klanten hebben, mij inleven in de wensen van mijn klanten maar wel een zakelijke en beste oplossing voor mijn klanten vinden en net dat ene stapje verder zetten dan onze concullega’s. Dit is mijn en onze mentaliteit, dit is hoe ons bedrijf werkt.

Ik zeg altijd: “Doe voor een ander exact zoals je het voor jezelf gedaan zou willen hebben.”

De leukste uitdaging in mijn werk vind ik om bijzondere oplossingen te bedenken, die specialistische kennis vereisen.”

alex@orangewonen.nl
06 2121 0005
youtubelinkedin

“Na jaren als inkoopmedewerker gewerkt te hebben kwam ik per toeval in aanraking met de vastgoedbranche en in 2008 werd het duidelijk dat ik in de vastgoedwereld verder wilde. Mijn werkzaamheden binnen Orange Wonen omvatten alle PR activiteiten, marketing, woningen fotografie, het dagelijks inplannen van bezichtigingen en bezichtigingsroutes, alle administratieve taken, website beheer, agenda beheer, contact onderhouden met klanten, zoeken naar woningen, matches huurder/verhuurder maken en alle overige bijkomende werkzaamheden.

Het mooiste onderdeel van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met mensen en dagelijkse uitdagingen die daaruit voort vloeien. Een perfecte match tussen een huurder en verhuurder vinden en woningzoekenden helpen om zo snel mogelijk een woning te vinden. Ik vind passie hebben voor je vak en voor het leven in het algemeen zeer belangrijk en dat is een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle onderneming.”

irina@orangewonen.nl
06 4080 2538
youtubelinkedin

Irina Bakkenes

irina bakkenes

Angelina Pavlik

angelina orange wonen

Angelina is een gemotiveerde juridisch binnendienst medewerkster. Angelina verzorgt het agendabeheer, een groot deel van het e-mail verkeer en onderhoudt zij contacten met onze klanten.

“Dit jaar zal ik afstuderen aan de opleiding HBO-Rechten om vervolgens mijn weg te vervolgen naar de universiteit. Ondernemen heb ik van huis uit meegekregen, daarom ben ik trots om Orange Wonen te mogen ondersteunen in diverse werkzaamheden. De huizenmarkt is geen dag hetzelfde er zijn elke dag nieuwe uitdagingen en dat is precies wat mij zo aanspreekt. Daarbij is persoonlijk contact met mensen voor mij belangrijk en geeft het veel voldoening. Bij Orange Wonen is de kwaliteit van diensten en het geven van voldoende keuzes aan onze klanten een belangrijk aspect. Ik hoop met mijn ervaring, kennis en enthousiaste instelling dit ook voor u waar te maken.”

linkedin

Sacha is een zeer enthousiaste, sociale en proactieve medewerker van Orange Wonen. Samen met andere collega’s zorgt hij voor afhandeling van de administratie en heeft een ondersteunende taak voor zowel binnen- als de buitendienst.

“Interactie met mensen vind ik belangrijk en met veel enthousiasme streef ik naar een optimale klanttevredenheid. Het geeft mij energie en voldoening om bij te staan in deze spannende tijd. Als u op zoek bent naar een huurwoning of u wilt juist uw woning verhuren, dan ben ik blij om u te helpen. U bent altijd welkom voor meer informatie.”

Sacha van den Berg

sacha orange wonen

Contact

Neem direct contact met ons op!

verhuurmakelaar orange wonen

Contactformulier

Neem direct contact op!